Συνάντηση της Χρυσέλλας Λαγαρία με το τμήμα των Ραδιοφωνικών Παραγωγών του ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευή.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση της Χρυσέλλας Λαγαρία με το τμήμα των Ραδιοφωνικών Παραγωγών του ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής στο Studio ηχογράφησης του ΚΕΑΤ.
Η Χρυσέλλα Λαγαρία είναι συνιδρύτρια της Blacklight, μιας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης με αποστολή να βελτιώσει την καθημερινή ζωή των ατόμων με προβλήματα όρασης και να ενεργήσει ως βασικό ενδιαφερόμενο μέρος για την εργασιακή τους ένταξη.
Η Black Light προσφέρει πολυδιάστατες υπηρεσίες εκπαίδευσης B2B με στόχο να φέρει τις επιχειρήσεις πιο κοντά σε μια κατηγορία καταναλωτών που είναι πρακτικά αποκλεισμένοι από το λιανικό εμπόριο και να ενισχύσει τις δεξιότητες και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την τύφλωση, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τους σπουδαστές μας.
Επίσης η Χρυσέλλα Λαγαρία μαζί με τον Θοδωρή Τσάτσο επιμελούνται τη νέα στήλη «Ζούμε, ρε!», την πρώτη σειρά podcasts από ΑμεΑ για άτομα με ή χωρίς αναπηρία στην Ελλάδα.
Οι σπουδαστές μας, μαζί με την Εκπαιδεύτριά τους κυρία Αναστασιάδου Δήμητρα, την οποία ευχαριστούμε θερμά, συνεχίζουν τις δράσεις εξωστρέφειας και επικοινωνίας με όλους τους πρωτοπόρους του χώρου της εκπαίδευσης και της εργασιακής ένταξης των ατόμων με αναπηρία.

https://drive.google.com/drive/folders/1TeY2RtOgVif5f-qtu2ogijyRky6hJIuU?usp=sharing