Το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του ΙΕΚ ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Δείτε το σχετικό υλικό εδώ:
https://drive.google.com/drive/folders/1rrJC59om2RnbA421st9rEUk6G7hxY5oU?usp=sharing

Θερμές ευχαριστίες στην κυρία Έλενα Βαρβαγιάννη, εθελόντρια Εκπαιδεύτρια της RSF Hellas, στον κύριο Χρήστο Λησσαίο, εθελοντή Εκπαιδευτή της RSF Hellas, στην Εκπαιδεύτρια-υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Ευαγγελία Σωτηροπούλου και τον Διερμηνέα κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Εθελοντικής Ομάδας Επικοινωνιών & Διάσωσης RSF Hellas την οποία ευχαριστούμε εγκάρδια!

Καθημερινά ο εθελοντισμός μας κάνει περήφανους.
Η χθεσινή μας εκπαίδευση στο ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε σε άτομα με προβλήματα ακοής μας γεμίζει με δύναμη, καθώς για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν.
Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΔΙΕΚ για την φιλοξενία, το Διευθυντή του ΔΙΕΚ κο Λουκίσα Θεόδωρο για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη.
Την κα Ευαγγελία Σωτηροπούλου δια χειλέων της οποίας έφτασε σε εμάς η πρόσκληση και φυσικά το Διερμηνέα κο Νίκο Κωνσταντόπουλο που με υπομονή μετέφερε στους εκπαιδευόμενους όλα όσα περιλαμβάνει η εκπαίδευσή μας.
Φυσικά ευχαριστούμε τους εκπαιδευόμενους και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και αυτή η εκπαίδευση.